Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το Greek-Movies δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του ούτε και χρησιμοποιεί κάποια τεχνολογία για αναγνώριση του υπολογιστή τους. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας συνδέεται ο υπολογιστής του επισκέπτη καταγράφεται για τεχνικούς λόγους στο αρχείο του συστήματος.

Όσον αφορά τους επισκέπτες του Greek-Movies που κάνουν καταχώρηση link χρησιμοποιώντας την επιλογή sign-in, το μοναδικό επιπλέον στοιχείο που καταγράφεται στο αρχείο του συστήματος, πάντοτε με την έγκρισή τους, είναι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (email).

Το Greek-Movies διατηρεί λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων επικοινωνούν μαζί του, καθώς και όσων κάνουν καταχώρηση με την επιλογή sign-in. Ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιεί αυτές τις διευθύνσεις για να αποστέλλει μηνύματα ενημερωτικού χαρακτήρα στους εν λόγω επισκέπτες ενώ οι κάτοχοι αυτών των διευθύνσεων μπορούν να ζητήσουν τη διαγραφή τους από την εν λόγω λίστα. Σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία της προσωπικής σας επικοινωνίας με το Greek-Movies δεν γνωστοποιούνται σε κανέναν τρίτο.

Οι διαφημίσεις που προβάλλει το Greek-Movies επιλέγονται αυτόματα από διαφημιστικά δίκτυα τρίτων τα οποία χρησιμοποιούν συνήθως τεχνολογία cookies για να συσχετίζουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να προβάλλουν προσωποιημένες διαφημίσεις. Αν δεν είστε σύμφωνοι με αυτό μπορείτε να απενεργοποιήσετε συγκεκριμένα διαφημιστικά δίκτυα ή συνολικά τα cookies από το browser σας.

Το Greek-Movies διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Οποιαδήποτε χρήση του Greek-Movies συνεπάγεται την από μέρους σας αποδοχή των παραπάνω όρων.